Jaguar Spegelaere Brugge
 

Jaguar News

Nieuws
Promoties
 • 19/09/2018
  Nieuw seizoen, nieuwe auto: Panasonic Jaguar Racing brengt nog meer spanning naar Formula E

  Panasonic Jaguar Racing presenteerde vandaag in het Design Museum in Londen de gloednieuwe Jaguar I-TYPE 3 Formule E-racer. De volledig elektrische racer komt in actie tijdens het nieuwe seizoen van het ABB FIA Formula E Championship.

  Lees meer
 • 5/07/2018
  JAGUAR VECTOR RACING VERBREEKT MARITIEM ELEKTRISCH WERELDRECORD

  Jaguar Vector Racing heeft het wereld- en nationaal elektrisch snelheidsrecord in een boot op batterijen verbroken. De unieke Jaguar Vector V20E liet een gemiddelde snelheid optekenen van 142,60 km/u over de twee gedeeltes van de beroemde 1 km lange baan op Coniston Water in Engeland.

  Lees meer
 • 11/06/2018
  JAGUAR XE PROJECT 8

  SV-Team (Special Vehicles) bereidt Project 8 voor op nog meer recordprestaties vanaf de zomer van 2018.

  Lees meer
 • 18/05/2018
  TAXI GEUBELS GAAT DE WEG OP MET JAGUAR XF SPORTBRAKE

  Komiek Philippe Geubels wordt terug taxichauffeur. Aan het stuur van zijn Jaguar XF Sportbrake zal hij boeiende passagiers naar hun bestemming brengen in ‘Taxi Geubels’.

  Lees meer
 • 27/03/2018
  WAYMO EN JAGUAR LAND ROVER KONDIGEN LANGETERMIJNPARTNERSCHAP AAN.

  Jaguar Land Rover en Waymo hebben vandaag een strategisch langetermijnpartnerschap aangekondigd. Beide ondernemingen zullen samen ‘s werelds eerste zelfrijdende elektrische luxewagen voor bestuurderloze vervoerdiensten ontwikkelen.

  Lees meer
 • 19/12/2017
  NIEUWE JAGUAR E-PACE

  Jaguars eerste compacte SUV beschermt iedereen, met een topscore van 86% voor de bescherming van volwassen inzittenden, 87% voor de bescherming van kinderen en 77% voor de bescherming van voetgangers.

  Lees meer