Jaguar Spegelaere Brugge
 

JAGUAR

Een uitzonderlijk gamma met uitzonderlijke condities. Nu te ontdekken in onze showroom.

Nieuws

19/09/2018
Nieuw seizoen, nieuwe auto: Panasonic Jaguar Racing brengt nog meer spanning naar Formula E

Panasonic Jaguar Racing presenteerde vandaag in het Design Museum in Londen de gloednieuwe Jaguar I-TYPE 3 Formule E-racer. De volledig elektrische racer komt in actie tijdens het nieuwe seizoen van het ABB FIA Formula E Championship.

Lees meer
5/07/2018
JAGUAR VECTOR RACING VERBREEKT MARITIEM ELEKTRISCH WERELDRECORD

Jaguar Vector Racing heeft het wereld- en nationaal elektrisch snelheidsrecord in een boot op batterijen verbroken. De unieke Jaguar Vector V20E liet een gemiddelde snelheid optekenen van 142,60 km/u over de twee gedeeltes van de beroemde 1 km lange baan op Coniston Water in Engeland.

Lees meer
11/06/2018
JAGUAR XE PROJECT 8

SV-Team (Special Vehicles) bereidt Project 8 voor op nog meer recordprestaties vanaf de zomer van 2018.

Lees meer
18/05/2018
TAXI GEUBELS GAAT DE WEG OP MET JAGUAR XF SPORTBRAKE

Komiek Philippe Geubels wordt terug taxichauffeur. Aan het stuur van zijn Jaguar XF Sportbrake zal hij boeiende passagiers naar hun bestemming brengen in ‘Taxi Geubels’.

Lees meer
27/03/2018
WAYMO EN JAGUAR LAND ROVER KONDIGEN LANGETERMIJNPARTNERSCHAP AAN.

Jaguar Land Rover en Waymo hebben vandaag een strategisch langetermijnpartnerschap aangekondigd. Beide ondernemingen zullen samen ‘s werelds eerste zelfrijdende elektrische luxewagen voor bestuurderloze vervoerdiensten ontwikkelen.

Lees meer
19/12/2017
NIEUWE JAGUAR E-PACE

Jaguars eerste compacte SUV beschermt iedereen, met een topscore van 86% voor de bescherming van volwassen inzittenden, 87% voor de bescherming van kinderen en 77% voor de bescherming van voetgangers.

Lees meer

JAGUAR CARE

Volledige gemoedsrust: op onze recentste modellen geniet u standaard van 3 jaar /100.000 km gratis onderhoud en fabrieksgarantie + 3 jaar Jaguar Assistance perchverhelping (zonder kilometerbeperking).

Lees meer